Online Growth Solutions

TERMENI ȘI CONDIȚII PRIVIND UTILIZAREA WEBSITE-ULUI NOSTRU

Bine ați venit pe website-ul www.ogsolutios.ro!

Prin accesarea, parcurgerea, utilizarea acestui website de către dumneavoastră, acceptați necondiționat condițiile generale de acces și utilizare a website-ului www.ogsolutions.ro detaliate mai jos în (”Termeni și Condiții”) precum și respectarea tuturor legilor aplicabile.

Acest document stabilește termenii și condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.ogsolutions.ro și implicit modalitatea de achiziționare a produselor comercializate, astfel încât vă rugăm să parcurgeți acest material cu atenție.

Website-ul, serviciile și conținutul www.ogsolutions.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea dvs. fără nicio modificare, a condițiilor din prezentul acord.

Prin utilizarea website-ului, indicați că ați înțeles și acceptați să respectați “Termenii și Condițiile” noastre. Online Growth Solutions poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini, fără a avea obligația notificării dumneavoastră în acest sens. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic, pentru a citi “Termenii și Condițiile”, deoarece acest document vă obligă legal. Folosirea în continuare a serviciilor website-ului www.ogsolutions.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului acord, periodic.

Prezenții termeni și condiții creează un contract între dvs. și Online Growth Solutions (”Contractul”). Vă recomandăm să citiți cu atenție prezentul Contract.

Prezentul Contract guvernează utilizarea serviciilor oferite de Online Growth Solutions, servicii, prin care dvs., puteți: achiziționa, obține serviciile și bunurile oferite de Online Growth Solutions.

Pentru utilizarea serviciilor noastre, aveți nevoie de un dispozitiv cu acces la internet; cu privire la componentele hardware și software, acestea trebuie să fie compatibile (recomandarea noastră este de a avea și în unele cazuri, chiar este obligatorie, ultima versiune); cu privire la accesul la internet, acesta poate implica anumite costuri din partea dumneavoastră.

Performanța, optimizarea serviciilor oferite de Online Growth Solutions poate fi afectată și chiar influențată de factorii de mai sus.

Definiții

Site-ul  www.ogsolutions.ro este proprietatea Sc Online Growth Solutions Srl cu sediul in localitatea Sibiu, jud. Sibiu, Str. Alee Petuniei 14, bl.24, sc.A, et.3 , ap. 9, înscrisa in Registrul Comertului cu cod Unic de Înregistrare 46351972 și Nr. Înreg la registrul comerțului:  J32/1294/2022.

Pentru o prezentare detaliată a companiei noastre și a profilului de activitate al acesteia, vă rugăm să parcurgeți secțiunea “Despre noi”/”Contact” din cadrul website-ului.

Utilizator – orice persoană fizică și/sau juridică și/sau orice entitate juridică care accesează, vizualizează, parcurge website-ul.

Website – domeniul www.ogsolutions.ro și subdomeniile acestuia.

Contract – reprezintă prezentul document precum și toate politicile care guvernează funcționarea website-ului, asupra cărora cumpărătorul își exprimă consimțământul/ acordul on-line.

Contractul la distanță – este acel Contract încheiat între părți, fără prezența fizică, simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului, cât și toate notificările/comunicările în format electronic sau trimise prin poștă, existente între Vânzător și Cumpărător.

Produse și Servicii – orice bun sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului, ca urmare a înțelegerii între părți. Pentru o cunoaștere amănunțită a serviciilor pe care Online Growth Solutions le oferă clienților săi, vă rugăm să vizitați secțiunea „Servicii”.

Campanie – este acțiunea de promovare, expunere în scop comercial, unor produse și/sau servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp, stabilită de către Vânzator. Orice Campanie care se desfășoară sau se va desfășura, va fi supusă unui Regulamant.

Promoție – reprezintă produsul și/sau serviciul având un preț special pus la dispoziția oricărui Cumpărător..

Conținut:
– toate informațiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător și/sau reprezentanții/angajații săi, prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– informații legate de produsele și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă
– informații legate de produsele și/sau serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă, dacă este cazul.
– date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail,) asupra produselor si serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament sau obligație din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Specificații – descrierea tuturor caracteristicilor produsului/serviciului așa cum este precizat în cuprinsul website-ului.

Restricții/suspendare cont – Online Growth Solutions își rezervă dreptul de a limita accesul la serviciile sale și de a șterge contul oricărui Cumpărător/Client, în cazul în care consideră ca accesul pe website și existența contului ar putea prejudicia în vreun fel Online Growth Solutions.

Legea aplicabilă

 1. Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Online Growth Solutions și clienți/cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente, de la sediul Online Growth Solutions.
 2. Căi alternative de soluționare a disputelor. Conform reglementărilor UE, operează o platformă voluntară de soluționare a disputelor online accesibilă la următorul link:

http://ec.europa.eu/consumers/odr

Modificări ale Termenilor și Condițiilor Generale Online Growth Solutions

 1. Online Growth Solutions își rezervă dreptul de a modifica periodic conținutul prezentului document, cât și conținutul oricărei secțiuni a website-ului pe care îl găzduiește, fără o notificare prealabilă a utilizatorilor/Clienților/Cumpărătorilor website-ului. Dvs. în calitate de utilizator/Client/Cumpărător înțelegeți, acceptați și sunteți de acord să revizuiți periodic prezentul document cât și să verificați periodic orice politică de funcționare a website-ului.
 2. Vă mulțumim că folosiți serviciile noastre. Vă asigurăm că vom încerca să vă oferim întotdeauna cele mai bune servicii și să rămânem un partener de excepție.

Termeni Si Conditii

 

GENERALITATI

 • Folosirea (vizitarea sau comandarea serviciilor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
 • Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
 • Societatea ONLINE GROWTH SOLUTIONS S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
 • Accesand pagina “Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DEFINITII

 • Acest site este intretinut si administrat de ONLINE GROWTH SOLUTIONS S.R.L. (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.
 • Persoana care comanda si achizitioneaza servicii, prin intermediul site-ului ogsolutions.ro, este denumita Client.
 • Adresa web care este proprietatea Societatii (ogsolutions.ro), va fi denumita generic site-ul ogsolutions.ro.
 • Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul ogsolutions.ro, vor fi denumite in continuare continut.

DREPTURI DE AUTOR

 • Intregul continut al site-ului ogsolutions.ro este proprietatea Societatii sau a clientilor sai, fiind aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
 • Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente din web site, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
 • Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul clientilor.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 • Accesul acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
 • Online Growth Solutions se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau noi servicii oferite.
 • Online Growth Solutions nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.
 • Online Growth Solutions va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 • Online Growth Solutions utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.
 • Online Growth Solutions isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ogs.romania@gmail.com.
 • De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
 • Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

POLITICA DE PRETURI SI SERVICII

 • Societatea isi rezerva dreptul de a modifica preturile, oricand, fara o notificare in prealabil.

POLITICA REMARKETING

In paginile site-ului web ogsolutions.ro, folosim etichete pentru remarketing (remarketing tag) si un cod de conversie, primite de la Google Adwords prin care colectam cookie-uri (numar ce identifica in mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoana). Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri in vederea afisarii unor anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search.

Cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing. O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste cookie-urile pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului ogsolutions.ro.

In cazul in care nu esti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferintelor anunturilor.