Online Growth Solutions

MENIU

ADMINISTRARE SOCIAL MEDIA

Meta

Facebook & Instagram

Starter

Intermediate

Premium

TikTok

Self Recording

Starter
Intermediate

Premium

TikTok

Full Package

Starter

Intermediate

Premium

DE CE

NOI?

Online Growth Solutions Administrare social media

             Suntem aici să îți creștem afacerea prin orice mijloace!

    Dacă ești în căutarea unei echipe de specialiști care să te ajute să-ți dezvolți afacerea online, noi suntem aici pentru tine! Oferim servicii complete de administrare social media, pentru a-ți crește vizibilitatea și a aduce mai mulți clienți afacerii tale.

    Echipa noastră de experți în administrare social media îți va oferi idei și sugestii personalizate, adaptate nevoilor tale specifice. Cu experiența noastră și cunoștințele solide în domeniu, îți vom oferi consultanță de calitate și vom identifica cele mai bune strategii și tactici pentru a-ți crește afacerea online.

    Suntem dedicați să oferim o colaborare transparentă și onestă. Vom fi sinceri cu tine și îți vom spune direct dacă abordarea ta nu este cea mai bună pentru afacerea ta. Împreună, vom dezvolta un plan personalizat de administrare social media pentru a-ți atinge obiectivele și a-ți aduce succesul dorit.

Nu mai aștepta și nu mai pierde timpul! Profită de serviciile noastre profesionale de administrare social media și contactează-ne astăzi pentru o colaborare de succes.

             Avem milioane de idei și idei de milioane

        Știi cum e să te uiți în gol, pe geam, și să nu ai nici o idee, să ai un blocaj?

        Noi am acoperit geamurile ca să nu ajungem cumva în situația asta! Am ajuns la concluzia că ideile bune devin proaste când sunt prost executate, iar ideile proaste, în unele cazuri, dacă sunt executate bine, pot deveni idei bune! Creativitatea nu înseamnă doar idei bune, de multe ori avem și idei proaste, uneori foarte proaste, însă, luăm tot ce e bun din ideile proaste și conturăm idei excelente pentru afacerea ta! Haide să gândim împreună cele mai bune strategii și noi îți garantăm cel puțin 1 milion în vânzări. Dacă acel milion e de euro, lei sau lei vechi, ține de tine!

             Îți luăm banii de un suc!

        Da, ai citi bine! După ce începi colaborarea cu noi, remunerația noastră va reprezenta pentru tine și afacerea ta ”bani de un suc”

        În opinia noastră, prețurile pe care le aplicăm sunt corecte și justificate. Cu toate acestea, nu dorim să îți luăm tot bugetul alocat pentru online doar pentru ”manoperă”, motiv pentru care, o să găsim o soluție de mijloc. Dacă vrei să afli suma exactă pe care ar trebui să o plătești pentru ceea ce dorești tu, sună-ne sau lasă-ne un mesaj, povestim despre afacerea ta într-un meet de 15-20 de minute în care îți vom spune prețul exact, beneficiile dar și riscurile.

        Avem grijă să păstrăm o relație apropiată cu toți clienții și partenerii noștri. Când aceștia au nevoie de un serviciu, întâmpină o problemă sau au nevoie de sfaturi, suntem mereu dispuși și încântați să îi ajutăm în cel mai scurt timp.

        Ne place să transformăm relațiile de colaborare în relații de prietenie. Suntem conștienți cât de importantă este afacerea ta pentru tine, și te asigurăm că și pentru noi este la fel de importantă, motiv pentru care îți garantăm că ne poți contacta cu o problemă oricând și la orice oră, iar noi vom fi bucuroși să te ajutăm în cel mai scurt timp posibil.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

În primul rând, nu există nicio îndoială că afacerea ta ar trebui să fie pe rețelele sociale, indiferent de industrie. Totuși, scopul din spatele prezenței în rețelele sociale poate fi diferit de la o companie la alta. Ca afacere, trebuie să știi unde este publicul tău și să începi de acolo.Nu îți fă griji, te vom ajuta cu toate informațiile și detaliile utile pentru ca afacerea ta să fie promovată în cel mai eficient mod!

Postările și anunțurile pe rețelele sociale sunt modalități cheie de a genera trafic către site-ul tău. Partajarea conținutului pe  Facebook și Instagram este o modalitate excelentă de a atrage cititori și clienți de îndată ce publici o nouă postare. Rețelele sociale te pot ajuta să interacționezi cu clienții și să afli ce spun oamenii despre afacerea ta.

O postare reprezintă conținut distribuit pe rețelele sociale pentru ca urmăritorii să vizualizeze conținutul organic. Un anunț este o postare plătită pentru a atrage audiență în afara urmăritorilor, pe baza datelor demografice și a intereselor.

Deoarece majoritatea algoritmilor oferiți de rețelele social media limitează numărul de urmăritori care văd conținutul  în mod organic, îți recomandăm să promovezi postări importante sau relevante,  pentru a garanta că mai mulți oameni le vor vedea. Dacă alegi promovarea postărilor în social media, îți recomandăm să vizitezi și pachetele de web design pentru a vedea beneficiile unui website în marketing. Vezi serviciile de web design aici

Marketing

INFORMAȚII UTILE

Ce este administarea social media?

Administrarea rețelelor sociale este procesul de gestionare a prezenței tale online pe platformele de rețele sociale.

Rețelele de socializare reprezintă una dintre cele mai bune resurse pentru a intra în legătură cu clienții. Unul dintre cele mai mari beneficii ale rețelelor sociale pentru afacerea ta este baza extinsă de utilizatori. Aproape 3,5 miliarde de oameni din întreaga lume folosesc platformele de social media pentru a intra în legătură cu familia și prietenii, pentru a cumpăra produse și pentru a citi știri importante.

Motive pentru care ar trebui să începi să investești în administrarea social media:

  1. Comunicare rapidă și eficientă

Rețelele de socializare au adus clienții mai aproape de afacerile existente în mediul online, dar și offline. Clienții își pot posta părerile pe rețelele de socializare ale companiei tale și pot facilita o comunicare mult mai rapidă. 

  1. Promovarea afacerii

Unul dintre beneficiile rețelelor sociale reprezintă promovarea afacerii tale. Prin crearea de  conținut interesant și postarea acestuia pe rețelele de socializare se poate realiza trafic organic. Poți interacționa cu publicul țintă organizând concursuri și educându-i și informându-i despre afacerea și brandul tău. Consumatorii preferă acele afaceri cu care sunt familiarizați. Postarea regulată a conținutului și interacțiunea cu publicul va face ca afacerea ta să fie identificabilă și demnă de încredere în ochii lor. Este o modalitate excelentă de a converti clienții potențiali în clienți loiali.

  1. Creșterea traficul și vizibilității website-ului

Rețelele sociale sunt eficiente când vine vorba de atragerea și fidelizare clienților. Odată ce sunt familiarizați cu afacerea, publicul țintă poate vizita site-ul prin link-urile furnizate pe postări și conținutul postat, astfel,  poate crește traficul și vizibilitatea site-ului.

  1. Eficiență din punct de vedere al costurilor

Marketingul pe rețelele sociale este, probabil, partea cea mai rentabilă a unei strategii de publicitate.

Înregistrarea și crearea unui profil sunt gratuite pentru aproape toate platformele de rețele sociale, iar orice promoție plătită în care decideți să investiți este un cost relativ scăzut în comparație cu alte tactici de marketing.

A fi eficient din punct de vedere al costurilor este un avantaj, deoarece poți vedea o rentabilitate mai mare a investiției și poți păstra un buget mai mare pentru alte cheltuieli de marketing.