Online Growth Solutions

MENIU

SCALE YOUR BUSINESS TODAY!

Dacă ai nevoie de servicii de web design, fie că vrei un website de prezentare sau un magazin online, de marketing digital, administrare social media sau graphic design, Online Growth Solutions este alegerea perfectă pentru tine și afacerea ta! Oferim oferte avantajoase și soluții personalizate pentru a-ți ajuta afacerea să crească și să atragă trafic organic de calitate!

Web Design

Crează-ți brandul acum!

*începând de la 265€

Graphic Design

Crează-ți brandul acum!

*începând de la 16€

Marketing Online

Crește-ți brandul acum!

*începând de la 120€/lună

Administrare Social Media

Crește-ți brandul acum!

*începând de la 140€/lună

Meniu Digital

Realizare meniu digital pe bază de cod QR & Calcularea elementelor prevăzute în ordinul ANPC nr. 201 din 19 aprilie 2022

NOU

*începând de la 400€

web design

Transformă Obișnuitul în Magie!

E momentul afacerii tale!

E momentul să propulsezi afacerea ta! Suntem aici pentru a-ți oferi servicii avansate de marketing, branding, web design și administrare social media! Diferența în cifra ta de afaceri o faci tu însuți! Învață să valorifici fiecare oportunitate și context pentru a menține vânzările pe o traiectorie ascendentă! Când vine vorba despre online, noi suntem aici să te susținem și să valorificăm fiecare oportunitate în avantajul afacerii tale!

SCALE YOUR BUSINESS TODAY

Despre Noi
Despre noi

Ce îți oferim?

Web Design Profesional

Vom crea pentru tine un website profesional, adaptat nevoilor afacerii tale! Îl vom optimiza și personaliza astfel încât să obții rezultate maxime. Vom asigura o experiență ușor de utilizat și intuitivă, accesibilă clienților tăi atât de pe laptop, cât și de pe telefon sau tabletă!

Marketing Online Eficient

Vom face afacerea ta cunoscută prin intermediul instrumentelor de marketing online. Într-o lume în care oamenii petrec tot mai mult timp online, este esențial să ajungi la potențialii cumpărători prin canale digitale. Ne vom asigura că afacerea ta ajunge exact acolo unde se află publicul tău țintă.

PORTOFOLIU

WEB DESIGN

Web Design | Marketing

P

L

A

N

Locul unde nevoia ta întâlnește specialiștii noștri

M

O

T

O

Dr. Apopi Ana-Maria
Fondator Clinica Viadent
Am avut o colaborare foarte productivă. Sunt foarte mulțumită de serviciile prestate până în prezent. Îi recomand cu incredere!

P

Ă

R

E

R

E

Web Design

P

L

A

N

Un altfe de spa, pentru încălțămintea ta!

M

O

T

O

Iulian Tița
Fondator Shoes Time
Online Growth Solutions mi-a făcut un Website și un Logo pe cinste, sunt foarte mulțumit. Au o echipă profesionistă și serioasă care ține cont de ideile clienților. Am ales să colaborez cu aceștia și pe partea de marketing. Recomand cu încredere!

P

Ă

R

E

R

E

Web Design | Marketing | Branding

P

L

A

N

Cel mai bun serviciu de personalizări!

M

O

T

O

Vasile Danci
Fondator Denvas
Am ajuns să lucrez cu băieții de la OGS la recomandarea unui prieten. Am fost încântat de colaborarea pe care am avut-o, motiv pentru care am luat decizia să colaborăm pe termen lung. Nota 10! Seriozitate, profesionalism, calitate și prețuri rezonabile!

P

Ă

R

E

R

E

DE CE

NOI?

Marketing

Suntem aici să-ți facem afacerea să crească în orice mod posibil!

      Ai idei inovatoare? Dezvoltă-le împreună cu noi și obține profit! Misiunea noastră este să-ți sprijinim afacerea în mediul online! Cum? Simplu!

       Vom pune la dispoziție cunoștințele noastre și vom veni cu idei, sugestii și completări pentru propunerile tale. Suntem eficienți pentru că suntem sinceri și îți vom spune direct când abordarea ta nu este cea mai potrivită și afectează rezultatele. Dacă ești o persoană hotărâtă, colaborarea noastră poate fi provocatoare, dar rezultatele vor fi maxime. Calitatea nu înseamnă să-ți supui ideile noastre, iar supunerea nu înseamnă calitate. Să ne provocăm și să dezvoltăm cele mai bune idei și strategii pentru afacerea ta!

             Avem idei nelimitate și idei de milioane!

      Știi acea stare când te uiți în gol și nu ai nicio idee, când ai un blocaj?

      Noi nu avem acea stare, pentru că suntem mereu în căutarea inspirației! Am învățat că ideile bune pot deveni proaste când sunt prost executate, iar ideile aparent proaste pot deveni idei bune dacă sunt bine puse în practică și adaptate. Creativitatea noastră nu se rezumă doar la idei bune, avem și idei îndrăznețe, chiar foarte îndrăznețe! Extragem esența bună din ideile aparent proaste și conturăm strategii excelente pentru afacerea ta! Hai să gândim împreună cele mai bune strategii, iar noi îți garantăm rezultate de succes. Vom depăși barierele și vom transforma ideile în realitate!

            Îți luăm banii ca pentru un suc!

      Da, ai citit bine! După ce începem colaborarea, investiția ta va fi echivalentul banilor pe care îi dai pe un suc.

      Credem în prețuri corecte și justificate, dar nu dorim să îți epuizăm bugetul alocat pentru online. Găsim întotdeauna o soluție de mijloc. Dacă vrei să afli suma exactă pe care ar trebui să o plătești pentru rezultatele dorite, contactează-ne și discutăm în detaliu despre afacerea ta într-o întâlnire de 15-20 de minute. Îți vom oferi prețul exact, beneficiile și riscurile.

      Avem grijă să menținem o relație apropiată cu toți clienții și partenerii noștri. Când ai nevoie de un serviciu, întâmpini o problemă sau ai nevoie de sfaturi, suntem mereu disponibili să te ajutăm cât mai rapid posibil.

      Ne dorim să transformăm relațiile de colaborare în relații de prietenie. Suntem conștienți de importanța afacerii tale pentru tine și te asigurăm că și pentru noi este la fel de importantă. Poți conta pe noi oricând, la orice oră, și vom fi bucuroși să te ajutăm prompt.

Partenerii Noștri

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Am nevoie de un website?

Indiferent dacă optezi pentru un pachet web oferit de noi sau de o altă companie, sfatul nostru este să nu mai stai pe gânduri! Fie că afacerea ta este mică sau mare, expunerea online prin intermediul unui website profesional este esențială. Există numeroase motive, dar hai să-ți prezentăm acum 3 motive evidente și deosebit de importante.

  1. Majoritatea competitorilor tăi au deja un website.
  2. Un website funcționează ca un angajat care lucrează 24/7 pentru a expune produsele, serviciile și informațiile afacerii tale către clienți.
  3. Website-ul tău poate colecta informații comportamentale ale clienților, oferindu-ți posibilitatea de a realiza reclame mai performante. Pe termen lung, acest lucru poate reduce costurile de achiziție și optimiza rezultatele, conducând la o creștere semnificativă a cifrei de afaceri.
Cât costă un website?

Un website personalizat este ca o haină făcută la comandă, care se potrivește perfect proprietarului său.

Același principiu se aplică și în cazul creării unui website, deoarece acesta este conceput pentru a satisface nevoile specifice ale clientului și ale companiei sale.

Prețul unui website variază în funcție de tipul acestuia și de nevoile clientului, inclusiv numărul de pagini sau produse. La Online Growth Solutions, dorim să oferim un preț corect și echitabil, având în vedere scopul nostru de a sprijini creșterea afacerii tale și de a construi o colaborare pe termen lung. Pentru a afla mai multe despre costul unui website personalizat, completează formularul de mai jos, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Care sunt costurile lunare?

Serviciul de găzduire reprezintă costul lunar pentru stocarea website-ului pe servere. Costurile lunare de găzduire variază în funcție de tipul website-ului:

• Pagină de prezentare: 30 lei

• Website de prezentare: 60 lei

• Website E-commerce: 80 lei

Pe lângă aceste costuri, clienții pot solicita și alte servicii suplimentare, cum ar fi administrarea paginii web, modificări ulterioare ale website-ului, adăugarea de pagini sau produse, etc.

Care este modalitatea de plată?

Orice colaborare cu noi se bazează pe un contract de prestări servicii.

După acceptarea ofertei noastre și stabilirea condițiilor contractuale, se va achita un avans de 50% din valoarea totală a proiectului.

Dorind să facem dezvoltarea în mediul online accesibilă și fără presiuni financiare, îți oferim posibilitatea de a plăti diferența de 50% fie integral la finalizarea proiectului, fie eșalonat în 3 tranșe egale, lunare. Această opțiune este disponibilă doar pentru serviciile de web design, în timp ce restul serviciilor precum graphic design, marketing sau administrare social media se plătesc integral la semnarea contractului.

O să vând mai mult cu un website?

Pentru a vinde cu succes online, trebuie să înțelegi că website-ul tău reprezintă afacerea ta fizică transpusă în mediul virtual, iar traficul este esențial pentru a genera vânzări. Există două tipuri de trafic: organic și plătit. Traficul organic provine din surse precum SEO, postări neplătite pe social media și recomandări, în timp ce traficul plătit provine din reclame. Pentru a obține rezultatele dorite, este necesar să exploatezi fiecare oportunitate din piață și să menții website-ul la un nivel înalt de calitate. Cu toate acestea, nu există un răspuns simplu la întrebarea dacă vei vinde mai mult cu un website, deoarece acest lucru depinde de multe variabile, cum ar fi industria ta, concurența, calitatea produselor și serviciilor tale, strategia de marketing și altele. Cu toate acestea, putem ajuta la construirea și optimizarea website-ului tău pentru a-ți maximiza potențialul afacerii.

Contactează-ne! Hai să discutăm despre afacerea ta și despre cum putem aduce un plus de valoare. Consultația este complet gratuită, iar cafeaua este din partea noastră!

Ai mai multe întrebări?

Indiferent de întrebările pe care le ai, oricând și oricât de târziu, nu ezita să ne contactezi! Pentru noi, nu există întrebări proaste, moment nepotrivit sau timp irosit. Fii clientul nostru sau nu, suntem bucuroși să răspundem la orice întrebări legate de creșterea afacerii tale în mediul online.

Și nu uita, până nu semnăm un contract, nu te costă nimic!

Ne auzim

INFORMAȚII UTILE

Ce este design-ul web ?

Designul web reprezintă procesul de planificare și construire a elementelor unui website, de la structură și aspect până la imagini, culori, fonturi și grafică.

Designul web cuprinde mai multe componente care lucrează împreună pentru a crea experiența finală a unui site web, inclusiv design grafic, design de interfață, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) și crearea de conținut. Aceste elemente determină aspectul și funcționalitatea unui site pe diferite dispozitive.

Motive pentru a investi în web design:

 

      1. Prezență online non-stop 

      Cu un site web, afacerea ta este accesibilă clienților 24/7 – oricând și oriunde. Chiar și în afara orelor de program, site-ul tău continuă să atragă și să convertească clienți noi. Acesta oferă utilizatorilor confort, deoarece pot accesa informațiile de care au nevoie în confortul propriului cămin, fără presiunea vânzării imediate.

      2. Credibilitate și încredere

      Un site web bine proiectat și profesionist transmite încredere și credibilitate clienților potențiali. Un aspect solid și un conținut relevant ajută la creșterea reputației afacerii tale și la stabilirea unei imagini profesionale. Un website de calitate demonstrează că ești dedicat și serios în ceea ce privește afacerea ta.

      3. Extinderea audienței

      Internetul oferă acces la milioane de utilizatori și potențiali clienți din întreaga lume. Un website bine optimizat pentru motoarele de căutare și pentru diferite dispozitive poate extinde audiența afacerii tale și poate atrage noi clienți. Prin intermediul unui website, poți ajunge la oameni care nu ar fi aflat despre afacerea ta în alt mod

      4. Marketing digital eficient

      Un website reprezintă un instrument esențial în strategiile de marketing digital. Poți integra diverse tactici de marketing, cum ar fi optimizarea SEO, campanii de publicitate plătite, bloguri și conținut de calitate, pentru a crește vizibilitatea și traficul către site-ul tău. Cu un design web corespunzător, poți crea o experiență de utilizare plăcută și îi poți convinge pe vizitatori să devină clienți.